0
ATP

ĐOKOVIĆ: Publika je želela da meč traje što duže!

Objavljeno: 06.06.15 u 16:49

Posle meča koji se ‘razvukao’ na dva dana i pet odigranih setova, Novak Đoković se plasirao u finale Roaln Garosa, treće u karijeri.

Srbin ove sezone ne zna za poraz na šljaci.

Ne mislim da sam imao sreće. Igrao sam prilično dobro i u trećem i u četvrtom setu, ali je tada Endi pokazao koliki je borac. Bio je ovo jako težak meč, u dva dana. Uvek su trileri kada nas dvojica igramo, budu jako dugački mečevi. .. Imao je neke odlične udarce, osvajao je vrhunske poene i morate mu na tome čestitati. Imao je odličan turnir ove godine – ishvalio je Đoković rivala

Tokom trećeg seta meča publika u Parizu je počela da navija za Endija.
Publika je želela da meč potraje duže i zato su navijali da Endi dobije treći set. Ja to poštujem, ali ponekad je frustrirajuće kada nemaš podršku, a ona ti je potrebna – zaključio je Đoković.

Finale Rolan Garosa igra se u nedelju, od 15 časova. Rival Srbinu biće Švajcarac Stanislas Vavrinka, koji je u petak savladao Žo-Vilfrida Congu sa 3:1 u setovima.

Imaće Švajcarac više vremena za odmor od Đokovića koji je i danas morao na teren. Podsetite se i šta je Marej rekao posle meča i na koji način je prihvatio praz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter