1
Tenis

MAREJ: Ne želim da komentarišem Đokovićev medicinski tajm-aut, šta god da kažem neće biti dobro

Objavljeno: 06.06.15 u 15:52

Novak Đoković još jednom je, osmi put ove godine, savladao Britanca Endija Mareja, ovog puta u polufinalu Rolan Garosa i to u pet setova. I dok se najbolji teniser sveta raduje svom novom finalu u Parizu, Mareja ponovo muči osećaj da je bio nadomak cilja.

Endi Marej poznat je kao teniser koji ne ume tako lako da podnese poraz, pa je medije više interesovala njegov komentar današnjeg poraza od Novaka Đokovića. Na pitanje novinara šta misli o medicinskom tajm-autu koji je Novak zatražio između trećeg i četvrtog seta je imao jasan odgovor:

Ne želim da ulazim u to – poručio je Endi, a zatim nastavio:

– Šta god da kažem neće biti prihvatljivo. Desilo se to što se desilo i meč se završio kako se završio. Dobro sam počeo kada smo se vratili na teren, pa me to nije poremetilo – objasnio je Marej.

Zatim se Britanac osvrnuo i na sam meč, koji je delovalo da će pripasti njemu kada je danas nastavljen, ali…

– Imao sam šansu u prvom gemu petog seta. Imao sam drugi servis na 40:40, a onda sam odigrao loš servis gem sa novim lopticama. Tada se Novak opustio i posle toga je odigrao ekstremno precizno. U petom setu je pogađao svaki udarac blizu linije, morao sam da se branim. Šest ili sedam puta sam pokušao lob jer je pogađao blizu linije. U svakom slučaju je početak petog seta odlučio – rekao je Škot.

Iako je razočaran porazom, tvrdi da je igrao najbolji tenis u karijeri.

– Rzaočaran sam, igrao sam odlično, mogu da kažem da igram možda i najbolji tenis u karijeri. Vraćam se polako u onu staru formu i nadam se da ću ponovo doći do nivoa na kome mogu da osvojim gren slem titulu – zaključio je Endi Marej.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter