1
Tenis

ROLAN GAROS: Kralj je jači i od prekida – Novak Đoković treći put u finalu!

Objavljeno: 06.06.15 u 14:16

U nastavku polufinala protiv Endija Mareja, najbolji teniser sveta Novak Đoković prošao je u finale Rolan Garosa pobedom u pet setova (6:3, 6:3, 5:7, 5:7, 6:1). U borbi za trofej sutra protiv Švajcarca Stena Vavrinke.

Današnji nastavak jučerašnjeg sjajnog duela nije počeo dobro po Novaka. Krenulo se od četvrtog seta i rezultata 3:3, teniseri su dobro servirali, ali je Marej ipak uspeo da napravi brejk u 11. gemu četvrtog seta i u sledećem odservira za peti, odlučujući set.

Međutim, kao i u prethodnim okršajima ova dva tenisera kada su se igrali odlučujući setovi, Novak je ekspresno povratio samopouzdanje i zaigrao sjajno. Vrlo brzo je došao do 3:0, Marej je to prekinuo servis gemom, a onda je Đoković još jednom napravio mini seriju uz brejk i rešio ovaj odličan meč za ljubitelje tenisa, u svoju korist.

Teže nego što se očekivalo, ali ipak je najvažnije novo, treće finale Rolan Garosa. Tamo će ga čekati Sten Vavrinka, sve kvalitetniji Švajcarac koji je juče bio bolji od domaćeg tenisera, Žoa Vilfreda Conge.

0
0

1 Komentara

  1. Ni jedan igrac trenutno na svetu nema kapacitet da stalno pobedjuje kao Nole. Nole moze izgubiti jedan ili dva seta ali tri ne. Idemoooo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter