0
Tenis

HRVATSKA TENISERKA DEO AKCIJE UN: Marijana vas zove da zajedno pomognemo gladnima!

Objavljeno: 29.03.20 u 18:36

Prelepa hrvatska teniserka Mariana Dražić poziva sve na društvenu odgovornost.

Nedavno smo vas upoznali sa hrvatskom teniserkom koja redovno gleda Đokovića i ne bi imala ništa protiv da zaigra pod zastavom naše zemlje, a Dražićeva je pokazala i zavidan nivo društvene odgovornosti i odlučila je da se odazove akciji Ujedinjenih nacija, a sve sa ciljem pomoći gladnima u svetu.

Reč je o programu pod imenom ‘World Food Programme‘ čiji je cilj nahraniti gladne mališane širom sveta. Sve funkcioniše po principu donacija.

Ponuda mi se dopala jer sam uvek želela pomagati deci. Problem sa koronavirusom je sada na prvom mestu, to će proći. Problem gladne dece postojao je i pre, a nažalost ima ga i sada. Nadam se da ljudi neće samo odmahnuti rukom, već da će mi pomoći da zajedno damo mali doprinost – istakla je Mariana.

Da bi ste pomogli potrebno je da skinete zvaničnu aplikaciju ‘Share the meal‘ i korišćenjem iste učestvujete u akciji.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

@sharethemeal is the world’s first app against global hunger that allows users to help fight hunger with just one tap on their smartphones 📱 You can make difference! All it takes is a tap to give back! LINK IN BIO! Join me and my team #Letlovelead in fighting against hunger🙏🏼❤️ @sharethemeal je prva svjetska aplikacija protiv gladovanja u svijetu koja korisnicima omogućuje borbu protiv gladi samo jednim dodirom na svojim pametnim telefonima 📱 Možete napraviti razliku! Sve što trebate je jedan klik za pomoći! LINK U OPISU PROFILA Pridružite se meni u moj tim #Letlovelead u borbi protiv gladi🙏🏼❤️ #ShareYourMeal #ShareTheMeal #FightingHunger #ambassador

A post shared by Mariana Dražić🧿 (@marianadrazic) on

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter