1
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ: Endi je definitivno najbolji! MARI: Novak je držao sva četiri Slema, to još dugo nećemo videti

Objavljeno: 20.11.16 u 22:03

Britanac Endi Mari je odbranio prvo mesto na ATP listi, dok Đoković nije uspeo da sačuva titulu završnog Mastersa. Posle večerašnjeg meča osećanja su bila pomešana.

Đoković je bio jasan u oceni da ga je Mari potpuno razoružao u finalu i da, osim u finišu meča, nije imao pravu šansu da ga ugrozi.

– Danas smo obojica bili deo istorije i čast mi je biti deo ovoga. On je definitivno broj 1, zaslužio je da pobedi danas. Igrao je bolji tenis, a ja nisam uspeo da se vratim na kraju, iako sam igrao sve bolje u završnici… Očigledno je to bilo prekasno. Čestitam Mariju na trofeju. Sjajna godina. Ima toliko stvari na koje mogu da mogu ponosan, pogotovo u prvih šest meseci – rekao je Đoković neposredno posle meča.

TRON, IPAK, NE MENJA VLASNIKA: Nervozni Đoković nije mogao protiv raspoloženog Marija (VIDEO)

Endi Mari je kazao da je ovo poseban dan za njega, a zatim o Novaku Đokoviću govorio samo u superlativima.

– Veoma poseban dan za mene. Igrao sam protiv Novaka u ovakvom meču, posle toliko susreta, finala i veoma sličnih mečeva ovom. Ovo je zaista teško rivalstvo… Toliko puta sam gubio od njega i ovo je zapravo nešto što nisam očekivao da može da se dogodi. Čestitam Novaku na sjajnoj godini. On je posle Rolan Garosa držao sva četiri gren slema. Osvojio ih je u kontinuitetu… Mislim da to dugo nećemo videti u ovom sportu. Ovo ne bih mogao bez mog tima, moje porodice, podneli su dosta žrtve zbog moje karijere – istakao je Mari.

0
0

1 Komentara

  1. NE TI SI MUSTAFO „NAJBOLJI“, gotov si, a za tobom idu i „OSTALI“ iz crvenog karavana propasti Srbije !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter