0
ATP

FOTO:STARSPORT

JANKOVA ISPOVEST: Patio sam od depresije, nisam znao kakav će biti ishod svega

Objavljeno: 07.04.15 u 13:11

Srpski teniser Janko Tipsarević će na turniru u Hjustonu odigrati prvi singl mečposle skoro 17 meseci pauze. 

Uoči starta turnira u Hjustonu, Janko je za sajt ATP priznao da je imao problema sa depresijom i da nije znao kako će se sve završiti.

– Prvi put u svom životu bio sam zaista uplašen. Ništa nije bilo u mojim rukama. Da sam znao da sve zavisi od mene, ne bih se plašio, jer bih uradio sve što je potrebno da se oporavim, ali ništa nisam mogao da uradim – rekao je Janko i nastavio: 

– Nisam bio svoj. Nisam bio srećan iako mi je sve drugo u životu išlo kako treba. Svi su bili zdravi i dobili smo divnu ćerku. Iskreno, nisam ni znao da mi tenis toliko znači sve dok nisam došao u situaciju da ne mogu da igram. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Tipsarević se u Majamiju vratio na teren u dublu, kada je svoju veličinu po ko zna koji put pokazao Novak Đoković.

– Nisam ga čak ni pitao da igramo“, rekao je Tipsarević uz osmeh, “Rekao sam mu: ’Neću ni da te pitam, vidim da si veoma umoran’, a on mi je rekao: ’Ne, igraćemo, biće ti potrebno’. On je broj jedan koji je osvojio Indijan Vels prethodne nedelje, a onda pristao da igra dubl sledeće nedelje. Nema mnogo onih koji bi to učinili – otkrio je Janko. 

Prvi Jankov rival biće Giljerme Klezar iz Brazila. On je trenutno 186. na ATP listi, nikada nije bio u Top 150.

hotsport.rs 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter