0
Tenis

FOTO:STARSPORT

MAJAMI: Tipsarević otkazao, Novak čeka Viktora u polufinalu

Objavljeno: 23.03.15 u 20:41

Tinjala je nada da bi Janko Tipsarević na teniske terene mogao da se vrati na predstojećem tuniru iz Masters serije koji se igra u Majamiju, pogotovo jer se srpski teniser sa porodicom nalazi na Floridi.

Međutim, Tipsarević je u međuvremenu povukao prijavu pa će umesto njega u glavnom žrebu turnira nastupiti hrvatska teniska nada Borna Ćorić, objavili su organizatori turnira, a prenosi Sportska centrala.

Tokom dana obavljen je žreb koji je Novaku Đokoviću za rivala u drugom kolu (na startu turnira je slobodan) doneo boljeg iz duela Lorencija i Kližana. Viktoru Troickom prvi rival će biti pobednik meča između Bagdatisa i Bolelija. Dva srpska tenisera se nalaze u istoj polovini žreba, ali mogli bi da se sastanu tek u polufinalu ukoliko do tada izbace ostale nosioce među kojima su Nišikori, Raonić, Karlović, Robredo, Simon, Ferer…

Što se tiče teniserki Ana Ivanović je slobodna u prvom kolu, a žrebom je odlučeno da u drugom čeka pobednicu duela između Portorikanke Monike Puig i valifikantkinje.

Mnogo teži posao očekuje Jelenu Janković, koja je takođe slobodna na startu, pošto će njena rivalka biti pobednica susreta Beloruskinje Viktorije Azarenke i Silvije Soler-Espinoze iz Španije. Bojana Jovanovski u prvom kolu sastaje se sa Nemicom Monom Bartel, a protivnica Aleksandre Krunić biće Amerikanka Medison Brengl.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter