0
ATP

ĐOKOVIĆ NAS JE OPET OSTAVIO BEZ TEKSTA: Nole je ponovo pokazao zašto je ‘VELIKI’ – izašao na ulicu da prošeta psa, a onda… (VIDEO)

Objavljeno: 18.10.20 u 10:48

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno boravi u glavnom gradu Srbije gde se odmara i puni ‘baterije’ za nastavak sezone.

Bez obzira što je Novak jedan od najpopularnijih ljudi na svetu, naš teniser je još jedanput pokazao da se ponaša kao sav normalan svet.

U toku jedne večeri, Nole je izašao na ulice glavnog grada da prošeta svog kućnog ljubimca, a svaki njegov izlazak, ne može da ne izazove velike reakcije dece koja žele da se upoznaju i fotografišu sa najboljim teniserom sveta.

PROČITAJTE JOŠ: ‘NEKE STVARI MI NISU JASNE’: Šćepanović nije u potpunosti zadovoljan – trener crno-belih otkrio šta njegova ekipa nikako ne sme sebi da dozvoli!

Kada je ugledao grupicu dece, Nole se zaustavio i upitao ih da li želi da im održi jedan čas tenisa, što je izazvalo veliko oduševljenje.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku:

Jedan od prolaznika bio je i Adam Tatalović, član stručnog štaba naše košarkaške reprezentacije, koji je i objavio snimak na društvenim mrežama.

– Ne dešava se često da vidite kako ‘broj 1’ svetskog tenisa drži časove klincima u kraju, dok šeta svog psa po Beogradu. Novak Đoković je apsolutno fascinantna ličnost, na terenu i van njega – poručio je Tatalović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter