0
ATP

ZANIMLJIVA PRIČA NOVOG TENISKOG ‘ČUDA’: Hamad je upoznao Novaka sa 11 godina, pogledajte šta mu je on rekao!

Objavljeno: 06.10.20 u 15:20

Teniski svet je u čudu nakon što je srpski teniser Hamad Međedović na Rolan Garosu eliminisao prvog nosioca Harolda Majoa.

Hamad je trenuntno 1339. igrač ATP liste, i svakako mu se predviđa blistava karijera. O sedamnaestogodišnjem teniseru u januaru prošle godine govorio je proslavljeni trener, Bogdan Obradović.

– Hamad je kod mene u akademiji. On ima tek 15 godina, ima fizičke performanse jače nego što je Novak imao. Kad je imao 11 godina upoznao sam ga sa Novakom – rekao je Obradović za Telegraf i dodao:

PROČITAJTE JOŠ: NA MARAKANU STIGLA PONUDA U ‘MINUT DO DVANAEST’: Italijani poslali 4 miliona za Gavrića – Zvezda odbila ponudu!

– Prošle godine je sparingovao sa Jankom Tipsarevićem. Svi su oduševljeni, svi igrači koji sparinguju s njim. Hamad radi sa Denisom Bejtulahijem, ima dobar tim i ima ekipu. Ubeđen sam da će napraviti vrhunski rezultat.

Njegov otac, ispričao je šta je Novak rekao Hamedu.

Novak je bio je impresioniran njegovim fizičkim predispozicijama, čak se našalio da će ga prestići već u 17. godini. Mom sinu je to mnogo značilo i sa još većim entuzijazmom je nastavio da trenira – pre nekoliko godina rekao je Edo Međedović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter