3
ATP

POJAVIO SE TOLIKI ŽELJENI SNIMAK: Evo gde je Đokovićeva loptica pogodila sudiju, navijači traže da Novak podnese tužbu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.20 u 15:15
Naš najbolji teniser i prvi reket sveta, Novak Đoković diskvalifikovan je sa US Opena, a njegovi navijači naročito su ljuti zbog najnovijeg snimka tog događaja.

Naš teniser je predstavljen u javnosti kao loš momak koji je namerno pogodio sudiju, a u više navrata videli smo dokaze da namere nije bilo. 

Sada se pojavio snimak iz drugog ugla, koji nije bio dostupan tokom prenosa, koji će definitivno sprati ljagu sa srpskog tenisera. 

Navijači smatraju da je organizator sve do sada pokušavao da sakrije snimak koji otkriva šta se zaista dogodilo.

Laura Klark pala je kao pokošena, a najnoviji snimak pokazuje da je loptica uopšte nije pogodila u vrat. 

Navijači Novaka Đokovića pozivaju srpskog tenisera da podnese tužbu protiv US Opena koji ga je diskvalifikovao na osnovu preterano dramatične reakcije Klarkove.

-Neosnovane diskvalifikacije

-Kazni u iznosu od 257.000 dolara
-Emotivnih trauma
-Rušenja ugleda

 

FOTO: Twitter/printscreen

0
0

3 Komentara

  1. Matora alkoholicarka je o erucke prihvatila svojih 5 minuta..Odmah sam bideo da je pogodjena u kljucnu kost pored vrata,lopticom srednjeg inteziteta a ne topom.Kakva ljudska gnjida

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja sam rekao odmah da je sve laz i da su organizatori verovatno pripremili sudije da ako se bilo sta desi, naprave scenu da bi izbacili Djokovica. Treba da ih tuzi i to visemionskom tuzbom. U Americi bar ima advokata koji ce vrlo rado da preuzmu slucaj i naplate to adekvatno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter