0
ATP

FOTO: Screenshot/Twitter

US OPEN: Novak na ekspresan način ‘pregazio’ Štrufa – najbolji srpski teniser ‘grabi’ ka novom Grend slemu (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.20 u 10:18

Novak Đoković plasirao se u osminu finala US Opena.

Najbolji teniser sveta igraće u osmini finala US Opena pošto je za nešto manje od dva sata savladao Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 6:1) u trećem kolu turnira u Njujorku.

Nemac nije imao šta da traži u duelu protiv najboljeg srpskog tenisera. Novak je krenuo silovito, imao je doduše Štruf priliku da već u prvom gemu na početku meča dođe do brejka, ali Novak je to spasio i to je ortprilike bilo to od njega.

U šestom gemu je Štruf uspeo da spasi brejk loptu, ali je bilo to samo odlaganje neizbežnog pošto mu je Novak oduzeo servis u osmom gemu i zatim osvojio prvi set.

PROČITAJTE JOŠ: KRAJINOVIĆ ZAVRŠIO SVOJU ‘EPIZODU’ NA US OPENU: Gofan eliminisao srpskog tenisera! (VIDEO)

Na startu drugog seta, odmah u prvom gemu, najbolji teniser sveta ponovo pravi brejk. Tri šanse nije iskoristio, ali zato jeste četvrtu i pravi prednost. Do kraja seta Đoković nije dopustip Štrufu nijednu brejk loptu, pritom je u još jednom oduzeo servis Nemcu i za 72 minuta dolazi do 2-0 (6:3, 6:3). Slično je bilo i u trećem setu.

Novak će se u osmini finala sastati sa španskim teniserom Pablo Kareno-Bustom koji je savladao Rikarda Berankisa.

FOTO: Screenshot/Twitter

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter