4
ATP

OGLASIO SE NOVAK ĐOKOVIĆ: Najbolji srpski teniser se pokajao (FOTO)

Objavljeno: 23.06.20 u 21:45

Novak Đoković se oglasio putem društvenih mreža povodom pozitivnog testa na korona virus.

Đoković je ponovo potvrdio da on i njegova žena Jelena imaju, a da njihova deca nemaju korona virus, te da će ostati usamoizolaciji narednih 14 dana, a ponovo se testirati za pet.

Podsetimo, Đoković je jedan od trojice tenisera, uz Dimitrova i Ćorića, koji su u Zadru bili pozitivni na Covid-19, dok su takođe zaraženi i Novakov i Grigorov trener, Marko Paniki, odnosno Kristijan Groh.

FRANCUZ STAO U ODBRANU NOVAKA: ‘Đoković nije terao puškom nadležne da mu daju dozvolu’

– Duboko se izvinjavam svima kojima je turnir naneo štetu. Sve što smo organizatori i ja uredili u prethodnih mesec dana, uradili smo sa iskrenom namerama i čistim srcem. Verovali smo da je turnir ispunio sve zdravstvene protokole i da je naš region bio u dovoljno dobrom stanju da ujedini ljude iz filantropskih razloga. Pogrešili smo, bilo je prerano. Ne mogu da vam opišem koliko mi je žao zbog apsolutno svakog slučaja zaraze – izjavio je Đoković.

POTVRĐENO: Novak Đoković i Jelena pozitivni na COVID-19

Srpski teniser je najavio i određenu vrstu pomoći ljudima u Beogradu i Zadru.

– Ako ste bili na Adrija turu, ili ste bili u blizini nekog od učesnika, molim vas testirajte se i poštujte socijalnu distancu. Za one u Beogradu i Zadru, sa njima ćemo podeliti zdravstvene resurse u bliskoj budućnosti. Ostatak Tura je otkazan i ostaćemo fokusirani na one koji su pogođeni. Moliću se za pun oporavak svih – dodao je najbolji teniser planete.

0
0

4 Komentara

  1. Sada ga omalozavajte sto su se ljudi zarazili,a razmislite i o tome da su svi samovoljno ucestvovali i da nikog tu nije neko jurio prutem da ucestvuje i da poseti!

    0
    0
    Odgovori
  2. Legendo nasa dragi Novace. Bednici traze razlog da te optuze. Glavu gore najbolji reketu sveta. Zelim ti da sto pre ozdravis i iz ove sramne bitke izadjes jos jaci i snazniji.

    0
    0
    Odgovori
    • Čuj „traže“. Nema potrebe da traže, namestio se sam. I kriv je za bahatost i neozbiljnost.
      Želim mu brz oporavak u svakom slučaju.

      0
      0
      Odgovori
  3. Noleee,Care,Legendo,Humanisto…suprugi Jeleni i tebi, želim što brži oporavak kao i svima koji su bili na oba turnira… Bog svima pomaže i prašta… Sad se vidi ko koliko ceni legendu u Svetu belog sporta, nemoj to da te sputava za dalje, jer neznanju šta rade… Živ nam bio Care!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter