1
ATP

IVO KARLOVIĆ: Novakovi izgovori za taj poraz su smešni

Objavljeno: 17.05.20 u 21:25
Ivo Karlović i Novak Đoković su godinama već dobri prijatelji, a ono što je posebno zanimljivo kada su njih dvojica u pitanju jeste i to što je hrvatski teniser jedan od retkih igrača koji imaju bolji međusobni skor od našeg asa.

Zvanično, na sajtu ATP-apiše da 41-godišnji Karlović vodi sa 2:1 u pobedama, ali Hrvat uverava da je taj skor ubedljiviji u njegovu korist.
– Zapravo je 3:1. Pobedio sam ga i u kvalifikacijama turnira u Madridu 2005. godine, samo što ATP to ne beleži. Nije da ga zadirkujem, ali spomenem mu taj podatak s vremena na vreme. Na šta on počne iznositi smešne izgovore, poput ‘duvao je vetar’, ili ‘to je bilo 1847.’ Ne znam zašto je baš tu godinu izabrao…- rekao je raspoloženi Karlović u razgovoru za ‘Večernji list’.
Kada su u pitanju zvanični podaci ATP-a, Đoković je Karlovića uspeo da pobedi samo 2008. godine, na Mastersu u Hamburgu. Iste godine Hrvat mu se revanširao u Madridu, a njihov novi susret usledio je tek 2015. godine u Dohi, gde je Karlović posle velike borbe slavio sa 2:1 (6:7, 7:6, 6:4).
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter