0
ATP

FOTO: KK Partizan

TRAGEDIJA: Preminuo predsednik Partizana, čovek kod kog su stasali mnogi šampioni, nije stigao da ispuni obećanje Đokoviću…

Objavljeno: 06.04.20 u 17:00

Dugogodišnji prvi čovek Teniskog kluba Partizan, Dušan Grujić preminuo je danas u Beogradu.

Nije reč o korona virusu, Dušan Grujić preminuo je od posledica srčanog udara. Reč je o čoveku koji je na čelu Partizana bio punih 25 godina. Jedan od najzaslužnijih za to što je ispod južne tribine stadiona u Humskoj nikao teniski kompleks sa stadionom za 3,5 hiljada ljudi. Izgradio je teren sa brzom podlogom, a za vreme njegovog mandata kroz Partizan su prošli naši najveći teniseri u poslednjih 20 godina.

Tokom Grujićevog mandata crno-beli dres su nosili Novak Đoković, Janko Tipsarević, Ana Ivanović, Dušan Lajović, Filip Krjinović, Miomir Kecmanović, Jelena Dokić, Olga Danilović i Bojana Jovanovski.

Zalagao se za to da teniski kompleks u Humskoj ponese ime Novaka Đokovića, iako je naš najbolji teniser veliki navijač Crvene zvezde. Dušan Grujić bio je veliki navijač Partizana, nije propuštao utakmice košarkaškog kluba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter