1
ATP

MOŽE LI NOVAK BEZ BORBE PROTIV RODŽERA DO FINALA: Nije isključeno!

Objavljeno: 28.01.20 u 17:07

Novak Đoković i Rodžer Federer uspešno su prebrodili prepreke u četvrtfinalu Australijan opena i sada ih u borbi za finale čeka jubilarni 50. dvoboj.

Teniski ‘klasik’ trebalo bi da se odigra u četvrtak od devet časova, ali taj meč je pod znakom pitanja. Rodžer Federer pobedio je Tenisa Sandgrena, ali dobro oštećen u tom duelu koji se igrao pet setova. Zbog bola u leđima legendarni Švajcarac je tražio medicinsku pomoć, ali je uspeo na kraju da slavi. Ipak, sam je rekao da ne zna koliko je povreda ozbiljna i da li će uspeti da se oporavi do dvoboja sa Novakom Đokovićem.

– Bio sam zabrinut posle medicinskog tajm-auta, nadao sam se da će sve biti rešeno posle dolaska doktora, ali to ovoga puta nije bio slučaj – rekao je Rodžer i odgovorio na pitanje da li za dva dana povreda može da nestane:

– Nadam se da može. Iskreno, ne znam da li je to povreda, bol ili neki drugi problem. Moram da znam šta je u pitanju. Sada je prisutan adrenalin u mom telu i tek posle ću videti šta da očekujem. Imam dva dana da se naspavam i vidim sa doktorima šta i kako. Nadam se da ipak nije toliko loše sa mojim preponama zbog previše vremena na terenu. Sutra je najvažniji dan, videćemo šta se dešava sa telom – rekao je Federer.

Novak Đoković u međusobnim duelima vodi sa 26:23, a videćemo hoće li doći u četvrtak do dvoboja koji će odlučiti prvog finalistu Australijan opena.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter