0
ATP

ĐOKOVIĆ: Miloše, spreman sam za tvoje strele! RAONIĆ: Potrudiću se da ne stigne Rafu i Rodžera!

Objavljeno: 26.01.20 u 12:32

U četvrtfinalu Australijan opena čeka nas srpsko-crnogorski derbi u kom će rekete ukrstiti Novak Đoković i Miloš Raonić.

Ruku na srce Podgoričanin igra pod zastavom Crne Gore, ali nema sumnje da ćemo u utorak gledati pravi spektakl. Miloš Raonić se prvi plasirao u četvrtfinale velikom pobedom protiv Hrvata Marina Čilića. Evo šta je Crnogorac rekao pred meč sa Novakom Đokovićem na pitanje da li Srbin može da prestigne Rodžera Federera i Rafaela Nadala po broju osvojenih gren slemova.

– Samo se nadam da mogu da ga zaustavim na ovom – rekao je Raonić i nastavio:

– Osećam se stvarno prokleto dobro. Nemam zbog čega da se požalim, srećan sam zbog toga kako se odvijaju stvari i što imam šansu da ovde igram ponovo za dva dana. Do sada je bio uzbudljiv turnir za mene, al nadam se da će se desiti još nešto uzbudljivo do kraja.

Novak Đoković je sa druge strane poručio da je spreman da riternira Miloševe strele:

– Biće to drugačiji susret od današnjeg. Miloš je jedan od najviših i fizički najjačih momaka na Turu, strašno servira, biću spreman i za projektile sa njegove strane mreže. – Znate, igrao sam već sa njim ovde pre pet godina u četvrtfinalu, sećam se veoma dobro toga. Drugačije je igrati po danu i u večernjem terminu, sve zavisi od toga, ali ključno će biti i kako ću riternirati i koliko ću imati sigurnosti u svoj servis. Kada neko servira kao on, to vam nabacuje veliki pritisak. Ali raduje me da vidim da je zdrav i igra na visokom nivou opet. Znamo se godinama, dobri smo prijatelji, govorimo istim jezikom. Lepo je videti ga u četvrtfinalu – istakao je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter