0
ATP

FOTO: Lacoste

POZNAT PUT ĐOKOVIĆA: Srbi ‘stoje na putu’ Novaku do finala Australijan opena!

Objavljeno: 16.01.20 u 13:27

Australijan open počeće 20. januara, iako su sve glasniji apeli tenisera da bude odložen.

Za sada organizatori ćute o mogućem odlaganju turnira, a u međuvremenu obavljen je žreb za prvi Gren slem turnir u sezoni.

Potencijalni rival Đokoviću mogao bi da bude bolji iz duela Takume Ita i pobednika kvalifikacija. dok bismo već u trećem kolu imali priliku da uživamo u srpskom derbiju.

SPREMAN ZA TENISKI SPEKTAKL: Đoković igra u bojama svetlosnog mača Luka Skajvokera! (FOTO)

Za to je potrebno da Laslo Đere pobedi Jošihita Nišioku i Danijela Evansa. Đokovića bi i u četvrtoj rundi mogao da sačeka zemljak, u istom kosturu se nalazi i Dušan Lajović koji bi trebalo da pobedi Kalja Edmunda na putu do Đokovića.

U četvrtfinalu je Stefanos Cicipas, a u polufinalu bi nas očekivao duel sa Rodžerom Federerom. Švajcarca čeka duel sa Stivom Džonsonom, a potom i duel sa Filipom Krajinovićem.

UDARIO NA TENISERE: Kosovski političar vređao Srbe! Novače, zato te niko ne voli, vi ste šovinisti!

Miomir Kecmanović igra protiv Andreasa Sepija, potom čeka pobednika duela Vavrinka – Džumhur.

Rafael Nadal će odbranu prvog mesta na ATP listi početi protiv Uga Deljijena, prvi rival Danilu Medvedevu će biti Amerikanac Frensis Tijafo, Cicipas kreće protiv Italijana Salvatorea Karuza, Aleksandar Zverev se na startu sastaje sa Markom Čekinatom, a Dominik Tim sa Francuzom Adrijanom Manarinom.

U kvalifikacijama su aktivna još trojica naših tenisera – Viktor Troicki, Peđa Krstin i Nikola Milojević.

FOTO: Lacoste

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter