0
ATP

Novak Novak Đoković

NOVAK ĐOKOVIĆ: Obratite pažnju na ‘omladince’ u Melburnu!

Objavljeno: 13.01.20 u 21:29

Novak Đoković je sa selekcijom Srbije osvojio ATP kup, a sada se polako okreće prvom gren slemu u sezoni Australijan openu.

Jasno je da je naš as jedan od favorita za trofej u Melburnu, a uz njega su tu veliki rivali Rafael Nadal i Rodžer Federer.

– Mislim da će biti neizvesno, kao na svakom slemu. Mislim da nema nekog izrazitog favorita. Izdvajaju se Federer, Nadal i ja, zbog iskustva, renkinga i svega ostalog zbog čega smo godinama trojica najvećih favorita – rekao je Novak.

Ipak, naš as je izdvojio još tri igrača koja bi mogla vodećoj trojci da pomrse račune.

– Imamo i Medvedeva, Cicipasa i Tima, koji igraju zaista sjajan tenis. Pokazali su da su sazreli za veliku scenu, da mogu da izazovu najveće igrače na svetu i da ih pobede. Svi govore od sledećoj generaciji igrača koji osvajaju grend slemove. Mislim da su sve bliži tom cilju. Nadam se, ipak, da neće dostići ove sezone – priznao je Novak Đoković.

Australijan open će se igrati od 14. januara do 2. februara. Titulu brani Novak Đoković, koji je sedam puta podizao šampionski pehar u Melburnu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter