0
ATP

FOTO: Facebook/TSS

SRBIJA U ČETVRFINALU: Dubl Đoković-Troicki odveo Srbiju u četvrtfinale ATP KUPA!

Objavljeno: 06.01.20 u 16:01

Bili su ‘pravi’ kada je bilo najpotrebnije, Srbija je na krilima Novaka Đokovića i Viktora Troickog došla do mesta u četvrtfinalu ATP Kupa.

Ukupnim rezultatom 2:1, ‘orlovi’ su savladali Francusku, a kada je bilo najpotrebnije, bod Srbiji doneli su Novak Đoković i Viktor Troicki koji su savladali Nikolasa Maua i Eduarda Rožea-Vazelana sa 2:1 u setovima (6:3 i 6:7 (5) i 10:3).

Odlično su meč otvorili srpski teniseri, izgubili su gem na svoj servis, ali su se ubrzo vratili u meč, te potom napravili i brejk za 4:2 čime su dobili prvi set.

Drugi set bio je pun uzbuđenja, igrao se egal, a u 9. gemu Srbija je ispustila 0:40 i nakon toga servirali su za set naši teniseri. Igralo se u nastavku poen za poenom, poveli su Francuzi sa 6:3 u nastavku, servirao je dobro Troicki, a u nastavku su i došli do izjednačenja.

U nastavku igrao se ‘super taj-brejk’ Francuzi su ga otvorili mini-brejkom, ali je uspela Srbija da izjednači 3:3, da bi nakon sjajnog poena Troickog i poveli, nakon dva dobra servisa Đokovića Srbija dolazi do 6:3m a u nastavku se razigrao Troicki koji je Srbiji doneo pobedu od 2:1.

Ova pobeda znači plasman u četvrtfinale ATP kupa bez obzira na rezultat meča sa Čileom.

FOTO: Facebook/TSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter