in , ,

SAJAM SPORTA: Kecmanović nastavio tradiciju, družio se sa najmlađima

Mladi teniski as Srbije i najmlađi predstavnik „belog sporta“ iz naše zemlje u top 100 na svetu, 20-godišnji Miomir Kecmanović nastavio je višegodišnju tradiciju.

Kao i prethodnih godina Kecmanović je bio domaćin i predstavnik tenisa u Srbiji na štandu i mini tenis terenu poslednjeg dana Sajma sporta 2019.


Odmah po dolasku na osmi po redu Međunarodni sajam sporta, koji se od 22. do 24. novembra 2019. održavao u Hali 1 Beogradskog sajma Kecmanović je stao na teren na opšte oduševljenje i radost mališana, malih tenisera i onih koji su po prvi put uzeli reket u ruke i razmenjivao lopte sa njima. Na kraju mini tenis aktivnosti, Miomir je brojnim ljubiteljima tenisa, posetiocima Sajma sporta, delio autograme, fotografisao se i odgovarao na zanimljiva pitanja mališana, koji su želeli da od velikog šampiona, koji je bio i najbolji junior sveta, a sada je 59. profi teniser planete, saznaju kojim putem ići i stići do naslova najboljeg.

Jedinstvena manifestacija na našim prostorima okupila je veliki broj sportskih saveza, Olimpijski komitet Srbije, spotiste, domaće i svetske sportske zvezde, bivše i sadašnje asove i pružila je mnoštvo uživanja za sve sportske poklonike. Stub praznika sporta u Srbiji su Ministarstvo omladine i sporta i Sportski savez Srbije (pokrovitelj i organizator).

Svi zajedno smo proslavili naš praznik sporta i uživali u svim čarima koje on donosi.

Autor: Redakcija

Diskusija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

FLIK: Ne znam još tim, ima onih željnih igre, ali i onih umornih! GORECKA: Zvezdi su bodovi potrebni!

ZVEZDAŠI NA TVITERU: Navijači zadovoljni igrom pod komandom Šakote, ne razumeju zvižduke Filipu (TVITOVI)