0
ATP

FOTO: FONDACIJA 'NOVAK ĐOKOVIĆ'

RUTINSKI: Đoković poslao Kudlu kući u ekspresnom roku!

Objavljeno: 03.07.19 u 21:34

Rutinski je Novak Đoković prošao u treće kolo Vimbldona gde brani titulu.

U tri relativno laka seta Đoković je eliminisao Amerikanca Denisa Kudlu 111. tenisera sveta. Đoković je sigurnom igrom krenuo ka odbrani titule i šesnaestom Grend slem peharu. Naš teniser se nije pošteno ni oznojio trebalo mu je sat i 30 minuta da slavi sa 3:0. (6:3, 6:2, 6:2)

Več nakon 13 minuta Đoković je vodio sa 5:0 protiv Amerikanca. Ipak, Kudla se nije predao lako, osvojio je svoj servis, a potom i napravio brejk. Nakon toga Amerikanac je osvojio još jedan gem, iskoristivši nekoliko duplih servis grešaka Đokovića. Naš teniser je potom još jednom servirao za set, a ovog puta nije dozvolio iznenađenje.

Drugi set otvorio je Kudla gemom, a Đoković je nakon toga nanizao četiri gema na svoj konto. Dozvolio je Đoković brejk, a potom i onda sigurnom igrom priveo kraju i drugi deo igre, završivši dve trećine posla do plasmana u treće kolo ovogodišnjeg Vimbldona.

Đokovič je meč priveo kraju rutinski oduzeo je servis Kudli u prvom gemu, a tu prednost uvećao je u sedmom, još jednim brejkom. Kod rezultata 5:2 Novak je servirao za pobedu, a iskoristio je tek četvrtu meč loptu.

Naredni rival Novaka Đokovića biće Poljak Hubert Hurkač, koji je u drugom kolu pobedio Leonarda Majera sa 3:1.

FOTO: FONDACIJA ‘NOVAK ĐOKOVIĆ’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter