0
ATP

FOTO: STARSPORT

ŠAMPIONSKE REČI: Đoković nahvalio Cicipasa i zahvalio se treneru, ali ne Vajdi, već…

Objavljeno: 12.05.19 u 21:31

Novak Đoković po treći put danas je podigao pehar Mastersa u Madridu.

– Dobro veče svima, moraću ipak da pričam na engleskom – počeo je svoje obraćanje publici na stadionu u Madridu Novak Đoković.

Nastavio je pohvalom na račun Stefanosa Cicipasa.

– Čestitam Stefanosu i njegovom timu. Uzvratiću mu uslugu i reći da si ti definitivno nova zvezda tenisa i svetla budućnost. Jako sam srećan što sam svedok tvoje veličine. Ono što mi se najviše sviđa je tvoja ličnost. Dobro se slažemo, znam tvoju familiju i sećam se kad si bio mnogo manji nego sad. Sad si dosta jači nego tad. Nadam se da ćemo imati još mnogo ovakvih duela – istakao je Đoković.

Novak se zahvalio i publici, iako nije uvek bio u dobrim odnosima sa Madriđanima.

– Želeo bih da se zahvalim svima koji došli. Kao što je rekao Stefanos, vi znate tenis. Cenite ovaj turnir i ovakav kvalitet tenisa i značaj ovih tenisera. Mi se divno osećamo ovde kada igramo pred vama i zbog toga ja vam se zahvaljujem. Zahvaljujem i volonterima, organizaciji, sudijama i skupljačima lopti. Ovo je jedan od najlepših gradova na svetu, tako da ne možemo da tražimo više od ovoga.

Na kraju je istakao posebno svog brata Marka i ujedno trenera na ovom turniru, zbog izostanka Marjana Vajde.

– Hvala mom timu, mom bratu Marku koji ima ulogu trenera i jako mi je drago što smo zajedno uspeli da pobedimo na prvom turniru u ovoj kombinaciji, kao brat i igrač. Hvala Miljane, Buco, Elena – hvala za podršku – dodao je Novak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter