0
ATP

FOTO: STARSPORT

ATP INDIJAN VELS: Krajinović u glavnom žrebu, Kecmanović ispao

Objavljeno: 07.03.19 u 10:07

Filip Krajinović je pobedom nad Rikardasom Bernakisom obezbedio plasman u glavni deo turnira Masters serije u Indijan Velsu, dok je Miomir Kecmanović završio takmičenje.

Krajinović je u prvom gemu izgubio servis, ali je u četvrtom uzvratio i izjednačio, a potom u osmom i poveo 5:3, čime je trasirao put ka vođstvu od 1:0.

U drugom setu viđen je pravi festival brejkova. Krajinović je vezao dva i poveo 3:0, potom je izgubio dva servisa pa je rezultat bio 3:3, zatim su razmenili još po jedan brejk (4:4), da bi u 11. gemu Krajinović uspeo da još jednom oduzme servis rivalu za 6:5, što je pretvorio u pobedu.

Kecmanović je protiv Markosa Đirona posle razmene brejkova u prvom setu uspeo da u taj-brejku povede sa 1:0, zatim je u drugom setu viđeno čak šest vezanih brejkova, a odlučujući je bio sedmi koji je zabeležio Điron za 7:5 i 1:1, a konačnog pobednika dobili smo u taj-brejku trećeg seta, gde je Điron slavio 7:4 i obezbedio plasman dalje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter