0
ATP

FOTO: STARSPORT

SVET SE POKLANJA ĐEREU: Teniska javnost oduševljena našim teniserom

Objavljeno: 25.02.19 u 19:57

Osvojio je prvi turnir u ATP 500 seriji, ali još važnije osvojio je srca celog sveta. Mediji, ali i sportisti veličaju uspeh srpskog tenisera. 
Znate izreku, nije moglo da se desi boljem čoveku, e baš to važi za Lasla Đerea, koji je pobedio kanađanina Feliksa u finalu Rio de Žaneiro turnira. Ni povreda, ali ni problemi koji su ga pratili kroz život nisu ga sputali. Đere je pravi borac, a dobre stvari uvek dođu onima koji ne odustaju. 

Da, njegova životna priča, kao i sam on, pokazatelji su da još na svetu ima heroja, koji se uprkos nedaćama koje život donese i izrežira, ogrnu snagom, nastave dalje i u znoju lica svog vinu u visine, dotaknu zvezde koje su namenili svojim tvorcima, a bez kojih su ostali voljom sudbine.

Nedelja koja je za nama, ATP turnir u Riju i samo jedna rečenica, izbacili su na površinu priču o tihom heroju u koju su pripadnici teniskih krugova bili upućeni, ali za koju javnost nije znala.

Nakon pobede nad mladim Kanađaninom pobedu je posvetio roditeljima koji više nisu sa njim. Uzeo je pehar i dirnuo srce mnogih. 

Majka nekada prvog tenisera sveta Džudi Mari putem Tvitera pohvalila je našeg tenisera, rekavši da je dirnuta njegovim govorom. 

Trenutno dvanaesti igrač na ATP listi Stefanos Cicipas  čestitao mu je osvajanje trofeja. Rekavši da je siguran da su pobedu videli njegovi roditelji, kao i divljenje životnom pričom Lasla Đerea

 

Nekada treći teninser sveta, a sada 19 na ATP listi Grigor Dimitrov čestitao je našem teniseru i dodao da Đere ima novog fana. Dobra igra i prvi trofej bez sumnje će pogurati našeg tenisera da nastavi ovim stopama. Njegova priča još nije ispričana, stranice se još pišu. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter