0
ATP

ĐOKOVIĆ REAGOVAO NA MARIJEVU KONFERENCIJU: Ista smo generacija…

Objavljeno: 11.01.19 u 14:00

Novak Đoković nije krio da ga je, prema njegovim rečima, šokirala konferencija za medije na kojoj je Endi Mari saopštio da bi mogao uskoro da završi profesionalnu karijeru.

Novak je Marijeve reči prihvatio izuzetno emotivno:

– Šok je za mene, jer smo isto godište, ista generacija. Tužno je videti da prolazi kroz to. S obzirom na to da sam i sam prošao kroz tešku povredu, rekao je Đoković aludirajući na svoje problem sa laktom, saosećam sa Marijem i razumem kroz šta prolazi. Trenirali smo pre nekoliko dana, malo smo proćaskali… Veliki je šampion, prijatelj, sa njim sam odrastao i tužno je što mu je ovo možda poslednji Australijan open. Želim mu sve najbolje, i hvala mu za mnogo toga, rekao je Đoković.

Podsećamo, Mari je na konferenciji za medije održanoj danas otkrio da mu je želja da karijeru okonča nakon Vimbldona, ali da nije isključeno da bude primoran na oproštaj od tenisa i nakon završetka takmičenja na Australijan openu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter