0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ UZ MALO MUKE IPAK USPEO: Nakon preokreta Srbin ide u osminu finala Sinsinatija

Objavljeno: 15.08.18 u 21:22

Novak je i četvrti put savladao Francuza Adrijana Manarina i tako stigao do trećeg kola ovog turnira.

Loše je Srbin otvorio ovaj duel, tražio je pomoć lekara, ali je na kraju ipak uspeo da slavi.

Jedina Masters titula koja Srbinu nedostaje je upravo ova za koju se bori u Sinsinatiu. Nije danas Đoković bio najraspoloženiji za igru, ali je uspeo da savlada 28. igrača sveta Adrijana Manarina rezultatom 2:1 (4:6, 6:2, 6:1). Rival u narednom kolu trebalo bi da bude pobednik duela između Mihaila Zvereva iz Nemačke i Bugarina Grigora Dimitrova.

Već u prvom setu videlo se da Novak neće lako slaviti danas. Pri rezultatu 3:3, gde je svako osvajao gem na svoj servis, Francuz osvaja brejk loptu i dolazi do 5:3 u prvom setu, što je bilo nedostižno za Novaka.

FOTO: STARSPORT

Drugi set bio je mnogo bolji za najboljeg tenisera u istoriji naše zemlje. Međutim pri rezultatu 5:2, kada je bilo jasno da će osvojiti drugi set, Novak je zatražio lekarsku pomoć, nakon čega je lako završio posao u ovom setu.

Treći set bio je još bolji od drugog za Novaka, jer je svom rivalu dozvolio da osvoji samo jedan gem. Nakon što je Španac Rafael Nadal odustao od ovog turnira, a Saša Zverev ispao, od ‘zvučnijih’ rivala u Novakovom delu žreba ostao je samo Hrvat, Marin Čilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter