0
Tenis

FOTO: Виктор Червяков

OLGA DANILOVIĆ: Prošle godine sam odigrala samo jedan WTA turnir, a sada sam u finalu Moksve

Objavljeno: 28.07.18 u 17:57

Mlada srpska teniserka će sutra igrati prvo finale na jednom WTA turniru u svojoj karijeri.

Kao prepreku za to imala je Beloruskinju Alijaksandru Sasnovič koju je savladala sa 2:1.

– Ne postoje reči koje mogu da opišu moj trenutni osećaj. Ovo je moj život, puno sam truda uložila da bih se plasirala u prvo WTA finale sa 17 godina. Mislim da to sve govori. Prošle godine sam igrala samo jedan WTA turnir, ovo je moja prva profesionalna sezona, rekla je Olga, a potom se osvrnula na tok meča:

– Bilo je vruće na početku, posle se sve promenilo. Znala sam da ako budem oscilirala nemam šta da tražim. Na 5:2 u trećem setu, Sasnovič je igrala sjajan tenis, ali sam dala sve od sebe i uspela da pobedim.

Za razliku od prethodnih dana, u finalnom okršaju će preko puta sebe Olga Danilović imati vršnjakinju iz Rusije, Anastasiju Potapovu.

– Ona je, pre svega, moja prijateljica, znam je čitav život. Odlična je teniserka i mislim da ćemo sutra odigrati dobar meč. Publika me je sada bodrila, ali će protiv nje biti drugačije, ovo je njen klub. Ipak, nadam se da će neko navijati za mene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter