0
ATP

ATP RIM: Đoković sjajnom partijom srušio Vinjolasa, za prvo četvrtfinale u sezoni!

Objavljeno: 17.05.18 u 21:22

Novak Đoković savladao je španskog tenisera Alberta Ramosa-Vinjolasa rezultatom 2:0, po sezovima 6:1, 7:5 u meču trećeg kola mastersa u Rimu.

Najbolji srpski teniser nastavio je sa odličnim igrama a na turniru u prestonici Italije i nakon najbolje partije od povratka na teren došao do svog prvog četvrtfinala u sezoni.

Krenuo je Đoković sjajno od samog starta ovog susreta i na vrlo dominantan način, onako kako smo od njega navikli, ekspresno došao do prednosti od 1:0 u setovima, dozvolivši rivalu svega jedan osvojen gem.

Drugi set protekao je u dosta izjednačenijoj borbi, a Đoković je do prvog od dva brejka stigao u petom gemu, koji je dobrim servisom potvrdio u narednom i otišao na 4:2.

Sigurnim servisima Novak je održavo prednost sve do desetog gema u kojem je servirao za pobedu, međutim naš teniser je sa tri neiznuđene greške zakomplikovao sebi situaciju i dozvolio Vinjolasu da izjednači na 5:5.

Ipak, naš as je već u narednom gemu došao do novog brejka, a ovoga puta na svom servisu nije dao šansu protivniku za novi povratak u meč, već je na siguran način potvrdio plasman u četvrtfinale gde ga čeka duel sa Keijem Nišikorijem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter