0
ATP

FOTO: Starsport

SENZACIJA U MADRIDU: Lajović posle velike borbe pobedio Del Potra! (VIDEO)

Objavljeno: 10.05.18 u 18:22

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je u drugom kolu Mastersa u Madridu najveću pobedu u karijeri, pošto je savladao Huana Martina del Potra.

Lajović je pobedio Argentinca sa 2:1 u setovima (3:6, 6:4, 6:7) i tako se plasirao u četvrtfinale turnira u španskoj prestonici, gde će mu protivnik biti Kevin Anderson iz Južne Afrike.

Nakon što je Del Potro relativno lako osvojio prvi set, stekao se utisak da će visoki Argentinac privesti meč kraju u drugom setu, ali je Lajović u završnici tog dela igre došao do brejka i izjednačenja, da bi u trećem setu nakon brejka na one strane u uvodnim gemovima, taj-brejk odlučivao o pobedniku.

Tamo je popularni Delpo poveo sa čak 4:0, ali Lajović se nije predavao, već je uspeo da dođe do preokreta i posle dva sata i 19 minuta i do trijumfa nad favorizovanim protivnikom, može se reći i do najveće pobede u dosadašnjoj karijeri.

Četvrtfinalni meč protiv Andersona na programu je u petak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter