0
ATP

FOTO TWITTER PRINTSCREEN

NADAL UBEĐEN U NOVAKOV POVRATAK: Vratiće se, sve će biti kao nekad!

Objavljeno: 10.05.18 u 19:40

U drugom kolu Mastersa u Madridu Novak Đoković pretrpeo je eliminaciju u drugom kolu, ali Rafael Nadal smatra da to neće sprečiti Srbina da se vrati u vrh.

Prvi reket sveta veruje da će srpski teniser ponovo biti onaj stari.

– Kada niste u najboljoj formi, protivnik to koristi. Takve stvari se dešavaju. Đoković još oseća posledice povrede sa kojom se dugo mučio i još nije dostigao pravi nivo igre. Kada nemate taj potreban impuls onda ste na pogrešnom putu, ali siguran sam da će prevazići to, rekao je Nadal.

Neumorni Španac je tokom karijere vodio epske duele sa Đokovićem i vrlo dobro zna koliku je moć na terenu Srbin imao na vrhuncu karijere.

– Mislim da će se Đoković, korak po korak, oporaviti i da će opet igrati na najvišem nivou. To zaslužuje jer je uradio mnogo za ovu igru. Nemam nikakvu sumnju da će biti kao nekad.

Ukazao je na kraju Nadal i koliko je Novak veliki.

– Protiv bilo koga da igra, uvek je favorit i svaki put kada izgubi, to predstavlja iznenađenje, rekao je Nadal, koji je baš u Madridu prošle godine pobedio Đokovića u polufinalu, a potom i osvojio trofej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter