0
ATP

FOTO: STARSPORT

JEDNA OD NAJVEĆIH SPORTSKIH LEGENDI: Ovo ne može da uradi niko sem Novaka!

Objavljeno: 31.03.18 u 19:32

Novak Đoković već neko vreme nije ni bleda senka igrača kakav je nekada bio, ali je od legendarnog trkača dobio više nego veliki kompliment.

Ukoliko pitate jednog od najboljih vozača Moto GP-ja Valentina Rosija, pitanje je momenta kada će Novak ponovo pokazati svoj sjaj.

On je, doduše indirektno, o Novaku govorio u intervjuu koji je dao „Gazeti delo Sport“, gde je glavna tema bio Novakov veliki rival, Rodžer Federer:

Rodžer je oduvek jedan od mojih najdražih sportista. Dopisujemo se povremeno, i stvarno ga poštujem. Neverovatan je talenat, i uspeo je da ostane konkurentan sa 36 godina, čak je sad i bolji, istakao je Rosi.

Ali…

Mislim da nema tenisera koji bi mogao Federera da dobije u tri seta, sem Novaka Đokovića. Mada, njegov stil i način igranja predstavljaju muku za svakog protivnika, zaključio je Rosi.

Đoković je dobio jedan od najvećih mogućih komplimenata od „Doktora“. Ostaje nam nada da će sve ovo uticati i na povratak samopouzdanja, te korak ka povratku na najjaču scenu.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter