1
Tenis

FOTO: STARSPORT

OLGA DANILOVIĆ: Imam motiv da pokažem odakle dolazim, mi smo zemlja sporta!

Objavljeno: 10.02.18 u 13:07

Srpska teniserka Olga Danilović rekla je da je danas protiv Anastasije Sevastove odigrala vrhunski meč, posle pobede i vodjstva Srbije od 1:0 protiv Letonije u FED kupu u Talinu.

Danilović je pobedila 15. teniserku sveta Sevastovu sa 6:2, 6:4, posle sat i osam minuta i donela Srbiji prvi poen protiv Letonije u mini plej-ofu prve grupe Evro-afričke zone.

– Rezultat ne pokazuje kako je bilo. Odigrala sam vrhunski meč, znala sam da bez moje najbolje igre nemam šta da tražim na terenu. Od početka do kraja sam bila potpuno koncentrisana, gledala sam samo sebe, osećala sam da mogu da pobedim. Nijednog trenutka se nisam sputavala niti previše razmišljala, što više emocija pokazujem, to je lošije po mene – rekla je Danilović, preneo je Teniski savez.

Danilović, 304. teniserka sveta, dodala je da se sa ekipom odlično pripremila za današnji meč.

– Bila sam koncentrisana, znala sam šta treba da radim. Sve je bilo kako sam zamislila. Drago mi je zbog pobede, jer je ovo za FED kup, to mi je dodatni motiv da pokažem šta znam i odakle dolazim. Mi smo zemlja sporta – navela je Danilović.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter