0
ATP

SAMOUVERENI KIRJOS: Dajte Novaka u prvom kolu, nikad od njega nisam izgubio!

Objavljeno: 07.01.18 u 16:15

Australijski teniser javno je podržao je odluku da se od naredne godine broj nosilaca na Grend slemovima prepolovi.

Nakon što je pre izvesnog vremena ITF objavio da će od 2019. godine broj nosilaca na Grend slemovima biti prepolovljen sa 32 na 16, pojavilo se dosta negativnih komentara, međutim neki poput Nika Kijosa pozdravili su ovakvu ideju.

-Sviđa mi se, mislim da je to sjajna ideja. Promene će učiniti da prva nedelja na Grend slemu bude mnogo interesantnija. Posebno mi se dopada što će najbolji teniseri imati teži žreb. Mi momci od 20 do 30 mesta obično igramo nekoliko izuzetno teških mečeva sa mnogo setova u uvodnim rundama. Za to vreme se oni prošetaju igrajući sa igračima koji su na 70. ili 100. mestu na ATP listi- rekao je Australijanac.

Nestašni teniser ističe da mu ne bi predstavljalo problem da se već na startu turnira oproba protiv nekog od najjačih.

-Dopada mi se ideja, neće imati više toliku zaštitu. Na primer, može se desiti da igram sa Novakom u prvom kolu- rekao je Kirjos, koga su novinari zatim upitali da li bi bio zadovoljan takvim raspletom događaja?
-Sto posto. Nisam nikada izgubio od njega-, samouvereno je zaključio Kirjos.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter