0
ATP

MATS VILANDER: Novače, završi sezonu posle Vimbldona!

Objavljeno: 02.07.17 u 11:33

Švedski teniski analitičar ima novi savet za najboljeg srpskog tenisera i ponovo izaziva veliku pažnju, kako u našoj, tako i u svetskoj javnosti.

Vilander se uoči Vimbldona još jednom osvrnuo na trenutni momenat u životu Novaka Đokovića i dao u ‘dobronameran’ savet kako bi već u julu trebalo da završi sezonu.

– Nova beba treba da stigne u kuću Đokovića krajem avgusta, početkom septembra. Mislim da bi Novak trebalo da odmori malo od tenisa posle Vimbldona, da se se posveti tim stvarima. A onda da trenira kao ludak, kao što su to učinili Nadal i Federer, nekih pet, šest meseci – savetovao je Vilander.

– Prosto, treba da se usudi da uzme odmor i time omogući sebi priliku da popravi svoju igru i poboljša određene detalje – rekao je Vilander.

Đoković na Vimbldon dolazi sa velikim ambicijama, posebno posle jučerašnjeg pehara na turniru u Istbornu, gde je u finalu savladao Francuza Gaela Monfilsa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter