0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Agasi će sve vreme biti uz mene na Vimbldonu!

Objavljeno: 26.06.17 u 20:47

Srpski teniser Novak Đoković rekao je danas da će trener Andre Agasi biti uz njega na Vimbldonu tokom čitavog turnira.

Đoković se za nastup na Vimbldonu priprema na turniru u Istbornu, a danas je saznao da će mu protivnik u drugom kolu biti kanadjanin Vasek Pospišil.

Agasi neće biti ovde u Istbornu, ali će biti u Londonu za Vimbldon. Ostaće na turniru sve dok sam ja na turniru, tako da je to sjajna vest – rekao je Đoković, prenosi Eurosport.

Đoković je na Rolan Garosu izgubio od Dominika Tima u četvrfinalu i to pošto što je Agasi napustio Pariz.

Srpski teniser je nagovestio da će legendarni Amerikanac u London stići pre njegovog prvog meča.

– Trebalo bi da stigne sledećeg vikenda, tako da će biti u Londonu i pre početka turnira – rekao je Đoković.

– Osam ili devet dana koliko smo proveli zajedno u Parizu su bili veoma korisni za mene, da ga upoznam, da učim od njega – dodao je srpski teniser.

Đoković nije igrao takmičarske turnire između Rolan Garosa i Vimbldona još od 2010. godine. On je dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Istbornu.

– Ove godine sam znao da želim da igram, ali sam mislio da su turniri u Kvinsu i Haleu prerano. Želeo sam da se odmorim i da imam vremena da se dobro pripremim. To je razlog zbog kojeg sam došao u Istborn – rekao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter