0
ATP

FOTO: STARSPORT

TENISKA BOMBA: Novak ima novog trenera, i to kakvog!

Objavljeno: 09.05.17 u 09:30

Novak Đoković će u narednom periodu uz sebe imati tenisko ime od kog su mnogi drhtali u prošlosti. Naime, Đoković je, kako prenose strani mediji, dogovorio sve sa Andreom Agasijem!

Kako pišu mediji u Britaniji, a pre svih „Dejli Telegraf„, koji je pod oznakom „ekskluzivno“ objavio informaciju, dva šampiona su se dogovorila, i pitanje je dana kada će to biti ozvaničeno.

Podsećamo, Novak Đoković je prošle nedelje prekinuo saradnju sa aktuelnim stručnim štabom koji su činili Marjan Vajda, Gebhard Grič i Miljan Amanović, a na turnir u Madridu doputovao je u društvu rođenog brata Marka.

Kao mogući Đokovićevi treneri spominjani su povratak Borisa Bekera, potom Mats Vilander, Štefan Edberg, koji je radio sa Rodžerom Federerom, te Gustavo Kerten, hrvatski osvajač Vimbldona Goran Ivanjišević, te Pit Sampras, ali je izgleda prednost dobio Andre Agasi.

Iako još uvek nije zvanično potvrđeno, i uprkos Agasijevoj izjavi da „nema prostora da se posveti radu sa nekim teniserom jer ima decu od 15 i 13 godina„, nakon što su ga pitali da li je istina da počinje da radi sa Nikom Kirjosom u relativno bliskoj prošlosti, izazov rada sa Novakom Đokovićem i šansa da posrnulog velikana vrati na pravi put deluje kao izazov koji Agasi teško može da odbije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter