0
Tenis

KAD IVANIŠEVIĆ HVALI: Hrvat uporedio Đokovića sa jednim fudbalskim gigantom!

Objavljeno: 23.01.17 u 15:37

Nekadašnji osvajač Vimbldona, Goran Ivanišević, u superlativima je govorio o najboljem srpskom teniseru.

Čuveni hrvatski teniser, u razgovoru za tportal.hr, izneo je niz pohvala na račun Novaka Đokovića, napominjući da bi za njega saradnja sa srpskim reketom broj jedan, bila poput vođenja Real Madrida.

– Mogućnost da u budućnosti sarađujem s Novakom Đokovićem? … To bi bilo kao da vas u fudbalu Real Madrid pozove da budete njihov trener. To se jednostavno ne odbija! To je san svakoga ko bi ikada želeo baviti se trenerskim poslom i ko se imalo u taj posao razume- rekao je Ivanišević.

Uprkos padu forme u kojem se Novak nalazi, ranom ispadanju sa Australijan Opena, ali i činjenici da više nije svetski broj jedan, Ivanišević nema dilemu ko je najbolji.

-Teško mi je da komentarišem promene u njegovoj ekipi. Iako trenutno nije broj jedan, Novak je, po meni i dalje najbolji! Osvojio je sve što se osvojiti moglo- izjavila je legenda hrvatskog tenisa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter