1
ATP

RAĐA SE NOVI AS: Kecmanović osvojio prvi profesionalni turnir!

Objavljeno: 22.01.17 u 19:19

Nakon fantastičnih uspeha u juniorskoj konkurenciji, sedamnaestogodišnji srpski teniser upisao je i svoj seniorski prvenac.

Mladi srpski teniser Miomir Kecmanović, napravio je pravi podvig, osvojivši fjučers na Floridi, za nagradni fond od 15 000 dolara, u konkurenciji znatno starijih i iskunijh suparnika.

Kecmanović je kao 801.teniser sveta, u finalu savladao osam godina starijeg Brazilca Kristijana Lindela (410.), posle dva seta, sa ubedljivih 6:2, 6:2 i tako osvojio svoj prvi profesionalni turnir.

Upeh je još veći kada se uzme u obzir da je naš teniser u pohod na ovaj trofej, krenuo iz kvalifikacija, te se posle do meča za titulu probijao pored gomile starijh i znatno bolje plasiranih takmičara.

Tako je naša mlada nada, na fenomenalan način startovala svoju seniorsku karijeru, i nagovestio da u budućnosti možemo od njega očekivati velika dela.

 

0
0

1 Komentara

  1. Bravo Kec, Srbendo!
    Samo nastavi vredno da radis majstore i trazi uvek savet od Noleta. Po mogucnosti,uvek iskoristi priliku da treniras sa njim….
    Ponosni smo na tebe, i u tebi vidimo novog Noleta.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter