2
ATP

ATP LONDON: Ovo je pravi Đoković! Nišikori sravljen sa zemljom! (FOTO)

Objavljeno: 19.11.16 u 23:09

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale završnog mastersa u Londonu, pošto je u polufinalu lako pobedio Keija Nišikorija iz Japana sa 6:1, 6:1.

Đoković je sigurno ušao u meč, dobro je servirao, dok je Nišikori napravio dosta grešaka, pa je vrlo brzo srpski teniser stigao do prednosti od 4:0. Japanac je do kraja seta uspeo da osvoji samo jedan gem, a Đoković je posle pola sata igre vodio sa 1:0.

Najbolji srpski teniser je u istom ritmu odigrao i drugi set, ne dozvolivši Nišikoriju nikakvu šansu da se vrati u meč.

Đoković će u finalu igrati protiv Endija Marija, koji je ranije danas pobedio Kanađanina Miloša Raonića. Srpski i britanski teniser će u finalu boriti za trofej, ali i direktno će odlučivati o tome ko će od njih dvojice završiti godinu na prvom mestu na ATP listi.

0
0

2 Komentara

  1. Djole,kralju ne mogu da verujem da si izgubio od onog lika koji ti nije do kolena,strasno sam razocaran,zasto si to dopustio,sta te KOCI i KO??? Ili???Nije mi dobro sta se desva sa tobom,verujem u tebePuno te Volimo i postujemo,ali sam i dalje ljut sto si IZGUBIO…IZVINI

    0
    0
    Odgovori
  2. STEFAN: TATA, RAZVALI GA…!
    Na Jutjubu prikazan je snimak kako Noletov sinčić Stefan gleda svoga oca kako igra s Federerom. Dečak je uskliknuo: tata, razvali ga… Njegov tata sada je razvalio i Nišikorija ali je i publici usred Londona dao do znanja ko je poravi gazda u tenisu.
    – Hvala Raoniću za jučerašnji meč.
    Izmorio je Mareja do očaja. Medonja je jedva stajao na rođenim nogama. Stoji pa se čudi. U meču s Noletom neće mu pomoći ni njegova mama Džudi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter