1
ATP

ATP ŠANGAJ: Indisponirani Đoković do trijumfa nad Zverevim

Objavljeno: 14.10.16 u 11:39

Miša Zverev je pošteno namučio Novaka Đokovića, ali je srpski teniser uspeo da dođe do trijumfa nad nemačkim teniserom – 2:1 (3:6, 7:6(4), 6:3).

Prvi set Zverev je rešio u svoju korist rezultatom 6:3, nakon što je napravio dva brejka, jedan u trećem, drugi u devetom gemu. 

U drugom setu počelo je loše po Srbina, Zverev je napravio brejk za 2:0, ali je Novak odmah uzvratio i došao do 2:1, potom i do izjednačenja, pa se do kraja seta igrao gem za gem, da bi u taj brejku Đoković stigao do 7:4.

Koliko je Đoković bio nerapsoložen za igru govori i broj duplih grešaka – četiri u prvom, dve u drugom setu.

Treći set je već bio mnogo lakši, pošto je svetski broj jedan smanjio broj grešaka, napravio 3:0 veoma brzo, što je uspeo da sačuva do kraja i, nakon dva sata i 20 minuta dođe do trijumfa nad Zverevim, za plasman u polufinale turnira u Šangaju, gde ga očekuje duel sa Robertom Batistom Agutom.

0
0

1 Komentara

  1. Novace,Novace…ovu pobedu si izvukao na srecu,drugi set pogotovo i ako budes ovako igrao u nastavku turnira ili sezone,nemoj da ocekujes nista dobro.Oduvace te Marej bez ikakvog problema.Onolika nezaineresovanost i indisponiranost ti ne prilici,nemas ni volje ni zelje za takmicenjem.Bolje otkazi sve turnire do kraja odine,izgubices to prvo mesto,pa kreni u narednoj godini spreman.Ovo sto sada igras,ne vodi nicemu.Glupo bi bilo da ne udjes u Novu godinu kao prvi i prepustis prvo mesto onom odvratnom Skotu jer mu ne lici da bude na samom vrhu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter