6
Tenis

FOTO: Starsport

SRAMOTA ZA BEOGRAD! Oskrnavljen lik Novaka Đokovića na najbrutalniji način (FOTO)

Objavljeno: 01.10.16 u 12:09

On je najbolji sportista kojeg je Srbija ikada imala, ali nekim maloumnicima, to izgleda ništa ne znači.

Jutros je u Beogradu osvanuo bilbord na kojem je na najbrutalniji način oskrnavljen lik Novaka Đokovića!

Neko je mislio da je „dobra fora“ da mu docrta hitlerovske brčiće i nacrta na grlu kukasti krst!

– Nema mozga taj što je to uradio! Nole je naš predsednik! Da vam pričam, odem u Šangaj i Kinez me pita odakle sam. Kad kažem da sam iz Srbije, on digne tri prsta i kaže: ‘Novak Đoković.’ Ceo svet zna za naša tri prsta zahvaljujući njemu. Ovo je sramota“, rekao je za Kurir Beograđanin Dragan Kameleon, dok se jedna od prolaznica nadovezuje: „To je neka budala uradila! Ovo su stvarno gluposti. Novak je najbolji čovek u Srbiji. Ovo je užas. Njemu tako uraditi, pa šta onda ostalima treba? Ja bih ovog vandala kaznila.

Beograđanin Dejan još je konkretniji i predlaže pronalaženje „umjetnika“ koji je crtao po bilbordu.

– Katastrofa. Taj što je crtao bolje da nema glavu. Gledajte, ovde je sve pokriveno kamerama. Vratiti snimak, naći ko je i taj da se privede! Ovo je sramota za naciju. Strašno! Novak je čovek koji nas predstavlja svuda po svetu i uvek nam obeli obraz. Žalosno.

FOTO: Prinscreen Kurir TV
FOTO: Prinscreen Kurir TV

Njegov sugrađanin Dragan, bio je vidno iznerviran poređenjem Ðokovića s Hitlerom.

– Ovo je najveća bruka što postoji. Pa Srbiju znaju po Novaku. Zadnje vreme došlo, za ovo nema dobre kazne. Ðoković bi trebalo da je primer čitavoj omladini, čitavoj Srbiji, čitavom svetu, gotovo u dahu je rekao Dragan. Nisu poznati počinioci ovog vandalskog čina, kao ni motiv zbog kojeg je on napravljen.

0
0

6 Komentara

  1. PRAVI KOMENTAR. ON JE SAMO COVEK. NE GRADITE SEBI IDOLE KAKAV DJOKOVIC BOGA OBOZAVAJTE I POSTUJTE GA. OVO NAM RADE OVI SA ZAPADA DA BI SRPSKU MLADEZ ODVOJILI OD PRAVOSLAVNOG BOGA UBACUJUCI DJOKOVICA KAO NEKO BOZANSTVO NA ZEMLJI. ZELE DA UNISTE PRAVOSLAVLJE TO JE CILJ SATANISTA SA ZAPADA

    0
    0
    Odgovori
  2. ТАЈ ОДИОТ ШТО ЈЕ УПРОПАСТИО БИЛБОРД ВЕРОВАТНО НИЈЕ ИМА СРЕЋЕ У ЖИВОТУ ПА ОВАКО ЛЕЧИ КОМЛЕКС.
    ОН ЋЕ И ДАЉЕ БИТИ ЈАДНИ ИДИОТ КОЈИ ЖИЦА ЗА ЦИГАРУ,ДЕТЕ ОЦА ПИЈАНДУРЕ И МАЈКЕ НАРКОМАНКЕ А ЂОЛЕ ЋЕ ДА УЖИВА.А ТИ МРЛИНО ЦРКНИ.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter