1
ATP

NAJVEĆA PRETNJA ĐOKOVIĆU: Britanac novom titulom zaokružuje sjajnu sezonu?

Objavljeno: 30.08.16 u 13:26

Već početkom godine, na Otvorenom prvenstvu Australije, mogli smo naslutiti da će Endi Mari ove sezone biti najveća pretnja Novaku Đokoviću.

Već početkom godine, na Otvorenom prvenstvu Australije, mogli smo naslutiti da će Endi Mari ove sezone biti najveća pretnja Novaku Đokoviću. Doduše, najbolji teniser sveta je tada olako izašao na kraj sa Marijem, ali su se stvari u narednim mesecima znatno promenile u korist britanskog tenisera.

MaxBet daje bonus dobrodošlice svim korisnicima koji otvore nalog za online klađenje i prvi put uplate depozit na isti. Korisnici će dobiti bonus u vrednosti od 25% vrednosti uplaćenog depozita.

Mari je nakon kraće pauze igrao u sistemu toplo-hladno, a uspon njegove sjajne forme usledio je od aprila i Masters turnira u Madridu. Izgubio je u finalu, ponovo od Đokovića, ali se revanširao samo sedam dana kasnije na Masters turniru u Rimu. Usledilo je još jedno finale za njega, na Rolan Garosu, gde je ponovo poražen od našeg Noleta, da bi zatim, u narednim mesecima, u potpunosti preuzeo kontrolu i počeo da dominira svetskim tenisom.

Titula u Kvinsu, druga po redu titula na Vimbldonu, a zatim i istorijska odbrana zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Riju. Fenomenalni rezultati! I tako istrošen, kako u fizičkom tako i u psihičkom smislu, nije želeo da propusti Masters tunir u Sinsinatiju, gde je stigao do sedmog uzastopnog finala. Izgubio je od Čilića, a rezultat toga verovatno je bio – umor.

Endi Mari osvaja titulu na US Openu? Kvota 2,80 u MaxBetu!

Britanac danas igra svoj prvi meč na ovogodišnjem US Openu. Ima ogromnu želju da po drugi put osvoji titulu u Njujorku i tako zaokruži sjajnu sezonu. Vrlo je motivisan, a ono što mu dodatno ide u prilog jeste činjenica da branilac titule Novak Đoković nije u najboljem stanju, te ima određenih problema sa povredom.

Kakva su vaša očekivanja? Nole, Mari ili neko treći?

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter