1
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

DEJVIS KUP: Dubl pripao Britancima koji su na korak od pobede

Objavljeno: 16.07.16 u 18:56

Britanski dubl Inglot-Marej ostvario je pobedu protiv srpskog para Zimonjić-Krajinović i tako poveo sa 2:1 u meču Dejvis kupa između Srbije i Velike Britanije.

Treći duel u Dejvis kup meču može biti odlučujući, a nadajmo se da to neće biti slučaj i ovog puta, jer je Velika Britanija povela sa 2:1 posle današnjeg izjednačenja koje je doneo Dušan Lajović.

Zimonjić/Krajinović – Inglot/Marej 1:3 (1:6, 7:6, 3:6, 4:6).

U svakom od setova, izuzev prvog u kom su Britanci odigrali odlično i ekspresno poveli sa 1:0, nekoliko poena odlučivalo je pobednika. U par navrata čak i sreća, posebno u drugom setu u kom je taj-brejk pripao našim igračima.

Međutim, naredna dva su dobili, danas za nijansu, bolji par, jer su Britanci pravili brejkove kada je bilo potrebno, a onda uspevali da privedu set, a na kraju i meč kraju.

Beograđanima ostaje da sutra od 15 časova podrže naše tenisere u pohodu na preokret na stadionu Tašmajdan. Prvi na teren će Janko Tipsarević protiv Vorda, a zatim će, nadamo se, Duci Lajović igrati odlučujući duel protiv Kajla Edmunda koji bi nas odveo u narednu rundu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter