3
ATP

ŠOK!!! Poraz Novaka Đokovića!

Objavljeno: 02.07.16 u 18:17

Srpski teniser nije uspeo da napravi podvig i stigne prednost Sema Kverija od 2:0. Na kraju, 3:1 za Amerikanca – 7(8):6, 6:1, 3:6, 7:6(5).

Iako se činilo da će uspeti, Amerikanac je bio bolji – Sem Kveri je savladao Novaka Đokovića.

Meč je trajao dva dana, mnogo puta je bio prekidan zbog kiše, i na kraju Kveri ide dalje.

Prvi set je Amerikanac dobio nakon što su oba tenisera odigrala izuzetno siguran set, bez brejka, pa je „taj brejk“ odlučio pobednika. Kveri je poveo sa 5:2, Đoković je uspeo da ga sustigne, ali ne i da preokrene – 8:6 za Amerikanca i 1:0.

Drugi set je jedan od onih koje će Đoković želeti što pre da zaboravi. Jedino što je uspeo jeste da izjednači na 1:1, da bi Kveri osvojio narednih pet gemova i došao do 2:0.

Meč je tada prekinut, da bi danas bio nastavljen. I bolje ga je „otvorio“ Đoković, došao do 5:0, a onda ponovo pao i dopustio Kveriju da priđe na 5:3. Ipak, nije dopustio iznenađenje, pa je rešio set sa 6:3.

Četvrti set Đoković je odigrao daleko od svog nivoa. Čak 12 brejk lopti, samo jedna iskorišćena, ali odmah i ispušten servis doneli su 6:6, da bi u taj brejku Kveri došao do 7:5 i velikog trijumfa.

VIMBLDON: Kazna za Troickog

0
0

3 Komentara

  1. Главу горе мајсторе најбољи си!!! Ово је био само један лош дан,има дана за мегдана још су они сви заједно мали за тебе!!! Ти си понос Србије.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter