3
ATP

VILANDER PONOVO ‘PECKA’: Titula na Rolan Garosu bez Rafe nije prava pobeda i Novak to zna

Objavljeno: 30.05.16 u 17:50

Nekadašnji švedski teniser, Mats Vilander, najčešći kritičar Novaka Đokovića, komentarisao je dešavanja na ovogodišnjem Rolan Garosu.

Vilander je u kolumni za francuski ‘L’Ekip’ pisao o dešavanjima u prvoj nedelji Otvorenog prvenstva Francuske u kojoj je Rafael Nadal objavio da se povlači sa turnira zbog povrede ručnog zgloba.

– Nadalova odluka je loša po Đokovića. Osvojiti titulu na Rolan Garosu bez Rafe nije prava pobeda i Novak to zna. To neće biti važno za 20 godina, ali sada jeste. Biće to kao kada je Federer osvojio Pariz bez Španca – napisao je Vilander.

On je čak i savetovao Nadala da ne igra na travi, već da se potpuno spremi za Masterse na betonu i Olimpijske igre.

– Povreda ručnog zgloba je najgora za igrača, jer je on kao produžetak reketa. Na travi je zglob pod dodatnim pritiskom što uvećava rizik od pogoršanja povrede – istakao je, između ostalog, Mats Vilander.

0
0

3 Komentara

  1. Dokle će ovakve spodobe komentarisati, a naši mediji prenositi ovakve bljuvotine. Gde su sada naši novinari da svojim komentarima unište ovakve moralne nakaze kojima smeta sve srpsko.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter