1
Tenis

FOTO: STARSPORT

ROLAN GAROS: Jankovićeva ispala na startu

Objavljeno: 24.05.16 u 14:13

Srpska teniserka Jelena Janković ispala je u prvom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, nakon što je poražena od Nemice Tatjane Marije 2:1 u setovima – 6:3, 3:6, 6:3.

Naša teniserka je katastrofalno otvorila meč, pa je u prvih pet gemova čak dva puta izgubila servis. Pri rezultatu 5:0 osvojila je svoj prvi gem, da bi potom vezala još dva, ali je to bilo sve u prvom setu, i Nemica je povela sa 1:0 u setovima.

HRVATSKI TENISER IZGUBIO ŽIVCE: Sve ću vas poubijati!

Drugi set je počeo sa po jednim brejkom na obe strane, da bi u naredna tri gema obe teniserke sigurno servirale. Ipak, pri rezultatu 3:2, Jankovićeva je uspela da oduzme servis Mariji, potom ga potvrdi za vođstvo od 5:2, da bi svojim servisom došla do 6:3 i 1:1 u setovima.

Tada se činilo da je Jelena uhvatila ritam, što je potvrdila na samom početku drugog seta novim brejkom, zatim i povela sa 2:0, nakon čega je jednostavno stala. Naredna tri gema pripala su Nemici, potom je Jankovićeva izjednačila na 3:3, da bi Marija, uz nova tri vezana gema, došla do plasmana u drugo kolo Rolan Garosa.

ISINBAJEVA PRETI: Ako treba, idemo na sud

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter