7
ATP

‘NEZGODNO’: Jedno pitanje Francuza je nasmejalo Novaka, ali je odgovor obradovao Delije (VIDEO)

Objavljeno: 20.05.16 u 18:49

Novak Đoković je danas odgovarao na pitanja „ili-ili“ koja je postavio domaćin Rolan Garos, a jedno je nasmejalo najboljeg tenisera sveta.

Naime, francusku novinarku je zanimalo za koga Novak Đoković navija, Zvezdu ili Partizan na šta se srpski teniser nasmejao, a potom iskreno odgovorio. Naravno, zadovoljnije odgovorom bile su Delije.

– Zvezda – rekao je Novak Đoković.

Evo kako je to izgledalo:

0
0

7 Komentara

  1. Kog teniskog kluba je on clan,a? Sto ga to ne pitaju, sta on veze ima sa fudbalom?!
    Sitnica je bas za koga navija teniser, a nije sitnica kome teniskom klubu pripada!
    U svakom slucaju, Nole mangupski, Zvezda za po kuci a Partizan kad su ozbiljne stvari u pitanju, tenis naravno. Eto, to je odnos zivta i ostalih sitnica.

    0
    0
    Odgovori
    • Ne lupaj gluposti,on je član vašeg teniskog kluba a da nijedan meč nije odigrao u seniorskoj konkurenciji,samo iz razloga što je Jelena Genčić bila njegov trener a radila je i u vašem klubu.Verovatno je uticala i blizina stana,teniskim terenima jer klinci uglavnom tako i počinju svoje sportske karijere.Koji klub im je najbliži mestu stanovanja,krenu iz tog kluba.Bitno je da je njemu srce oduvek crveno belo i da je zvezdaš u krvi a vi pucajte od zavisti.

      0
      0
      Odgovori
      • A sto bi pucali od zavisti krele? Zato sto navija za zvezdu? To sto Novak navija za zvezdu mi puca k…c, bitno mi je da reprezentuje ovu zemlju na najbolji moguci nacin. A ti mu pridji i kazi da si zvezdas pa ti mozda i da da mu ga popusis

        0
        0
        Odgovori
  2. Тако је мајсторчино светска.
    Јер Звезда је живот остало су ситнице.!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter