0
ATP

NOVAK ‘OTPUSTIO’ MOREZMO: Marej ostao bez trenera

Objavljeno: 09.05.16 u 14:34

Britanski teniser Endi Marej završio je saradnju s Francuskinjom Ameli Morezmo koja je u prethodne dve godine bila njegov trener, preneo je danas Jurosport.

– Naučio sam mnogo od Ameli tokom prethodne dve godine, kako na terenu, tako i pored. Imala je veliki uticaj u mom timu i nedostajaće nam. Potrebno mi je vreme da se odlučim na sledeći korak, ali bih pre svega želeo da joj zahvalim na svemu što je učinila – rekao je Marej.

Britanac je u juče u finalu turnira masters serije u Madridu poražen od najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, a ove nedelje nastupaće na turniru u Rimu.

– Rad sa Endijem u prethodne dve godine bilo je neverovatno iskustvo. Bila sam deo sjajnog tima. Posvećenost i putovanja bili su veliki izazov za mene. Želim mu sve najbolje, i nadam se da će osvojiti još mnogo trofeja – napisala je Morezmo.

Marej je na danas objavljenoj ATP listi „pao“ za jedno mesto, pošto ga je pretekao Švajcarac Rodžer Federer, te sada zauzima treće mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter