0
ATP

FOTO: STARSPORT

ĐOKOVIĆ BLISTA: Hvala navijačima! MAREJ: Nije mi bilo suđeno…

Objavljeno: 08.05.16 u 22:06

Srpski teniser Novak Đoković rekao je, po osvajanju turnira u Madridu, da je iskusio sjajne stvari u tom gradu u proteklih nedelju dana.

Najbolji teniser sveta osvojio je danas svoju 29. masters titulu, pošto je u finalu turnira u Madridu pobedio Britanca Endija Mareja sa 6:2, 3:6, 6:3.

– Poslednji put kad sam igrao u Madridu bilo je 2013. godine, tako da dosta je prošlo i nedostajao mi je ovaj turnir. Ove godine sam iskusio sjajne stvari i na terenu i van njega i zato se zahvaljujem svima koji su učestvovali u organizaciji turnira – rekao je Đoković posle meča.

– Hvala mom timu, i naravno, i navijačima. Doneli ste mnogo strasti, zbog vas je i turnir poseban – dodao je srpski teniser.

Marej nije uspeo da odbrani titulu koju je osvojio prošle godine, a zbog današnjeg poraza će sa drugog pasti na treće mesto na ATP listi.

– Pre svega čestitam Novaku, još jedna izuzetna pobeda za njega… Bilo ih je mnogo protiv mene u poslednjih nekoliko godina, ali on igra izvanredno i zato čestitam njemu i njegovom timu, zaslužili su to. Voleo bih da sam danas odbranio titlu, ali nije bilo sudjeno – rekao je Marej.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter