0
Tenis

FED KUP: Srbija vodi protiv Belgije

Objavljeno: 16.04.16 u 15:27

Aleksandra Krunić savladala je Belgijanku Kirsten Flipkens i tako donela Srbiji prednost od 1-0.

Iako je belgijska teniserka prva servirala, Krunićeva je osvojila prva dva gema i povela sa 2:0. Aleksandra je potom uspela da odbrani brejk loptu pri rezultatu 2:1. Kako do kraja prvog seta nije bilo više brejkova, prvi set je pripao našoj teniserki – 6:4.

FED KUP: Srbija i bez Jelene protiv Belgije

Drugi set je doneo i prvi brejk na drugoj strani, kojim je Flipkens otišla na 2:0, da bi, nakon još jednog brejka, stigla i do 4:1. Aleksandra je tad uhvatila ritam, vezala tri dobijena gema i izjednačila na 4:4, da bi još jednim brejkom došla do prednosti od 6:5 i servisa za pobedu. No, odlika o pobedniku je, zbog još jednog, šestog brejka u drugom setu, odložena za taj brejk.

A u njemu Krunićeva je povela sa 3:0, zatim odbranila dve set lopte pri rezultatu 7:6 i 8:7, da bi drugu meč loptu iskoristila i, nakon sat i 44 minuta, taj brejk dobila sa 10:8 za 2:0 u setovima i prednost Srbije.

U drugom meču sastaju se Jovana Jakšić i Janina Vikmajer.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter